eur:
392.83
usd:
367.92
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Már 17 magyar sportoló bukott meg a doppingteszten idén

Már 17 magyar sportoló bukott meg a doppingteszten idén

Soha ennyi hazai versenyző nem akadt fenn a rostán.

2017-ben már tizenhét pozitív esetet regisztrált a Magyar Antidopping Csoport. A neveket egyelőre nem hozták nyilvánosságra, mert a MACS csak lezárt ügyekről adhat hivatalos tájékoztatást, Tiszeker Ágnes, a szervezet vezetője a Magyar Nemzetnek csupán annyit árult el, hogy az érintettek egyike sem téli sportág képviselője, így phjongcshangi olimpikonjainkat nem kell féltenünk.

"Még nincs vége az évnek, de már most minden idők legtöbb doppingeseténél járunk, ami úgy pláne sok, hogy olimpia utáni évben vagyunk. Hogy nagy vagy kis nevekről van szó, arról annyit mondhatok, hogy egetrengetően nem rendezi majd át az olimpiai erőviszonyokat, amikor nyilvánossá válik, kik az érintettek" - mondta Tiszeker Ágnes.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×