eur:
394.25
usd:
369.7
bux:
65209.95
2024. április 19. péntek Emma
Orbán Viktor elgondolkodtatta Dzsudzsákot

Orbán Viktor elgondolkodtatta Dzsudzsákot

Dzsudzsák Balázs örült annak, hogy a miniszterelnök a hazatérését sürgette, de ez egyelőre nem aktuális - mondta menedzsere.

Egy budapesti szálloda előtt futott össze Orbán Viktor kormányfő és Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. A miniszterelnök arról győzködte a futballistát, hogy térjen haza az Arab Emírségekből, az al-Vahdától.

„Most már haza jöhetne. Nem tudom, mit keres ott az araboknál, már volt ott eleget, már ne csináljon ott semmit! Jöjjön haza, mi is szeretjük a jó futballt, de ahhoz kell jó futballista” - fogalmazott Orbán Viktor, Dzsudzsák pedig jelezte, hogy örömmel veszi a hívást.

A Bors megkereste a labdarúgó menedzserét, Vörösbaranyi Józsefet, hogy mekkora esély van az NB I-be igazolásra.

„Balázs nagyon pozitívnak értékelte a miniszterelnök úrral való találkozást.

Jólesett neki az invitálás, el is gondolkodott rajta.

Ám mivel még egyéves szerződés köti a klubjához, a hazatérése nem aktuális. Hogy mi történik majd a jövőben, azt pedig meglátjuk” - emelte ki a menedzser.

A lap emlékeztet rá, hogy Dzsudzsák Balázs havonta 87 millió forintot keres az arab csapatánál, így fizetését egy magyar klub nehezen tudná megengedni magának. A Bors szerint csak a Ferencváros, a Videoton és a Puskás Akadémia jöhetne szóba.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Kórházi razziákba kezd a Belügyminisztérium

Kórházi razziákba kezd a Belügyminisztérium

A magyar kórházakban a következő napoktól mobil ellenőri csoportok jelenhetnek meg, hogy ellenőrizzék, az orvosok és a szakdolgozók munkaidőben valóban jelen vannak-e az egészségügyi intézményekben. A revízió a betegekre is kiterjed, és azt vizsgálják, valóban „az állami finanszírozásnak megfelelően vannak-e az intézményekben elhelyezve”. Az ellenőrzés célja, hogy kiszűrjék azt, hogy az állami egészségügyi dolgozók munkaidőben a magánszektorban maszekolnak – számolt be a Válasz Online saját értesülései alapján.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×