eur:
388.12
usd:
361.55
bux:
68917.02
2024. május 9. csütörtök Gergely
Távozik Győrből a válogatott kézilabdázó

Távozik Győrből a válogatott kézilabdázó

A női kézilabda NB I-et a harmadik helyen záró Érdnél folytatja pályafutását Tóth Gabriella, a Győri ETO válogatott játékosa, akit a Bajnokok Ligája győztese kölcsönadott riválisának.

Tóth Gabriella 2009 óta a Győr játékosa, de 2012 és 2015 között Veszprémben, majd Mosonmagyaróváron szerepelt a fiókcsapatban, végül 2015 szeptemberétől lett a felnőtt csapat tagja. Súlyos térd-, majd bokasérülése után 2017 márciusában a Kisvárdához került kölcsönben, és 12 mérkőzésen 48 gólig jutott. A fiatal játékos most úgy döntött, hogy ismét kölcsönben szerepel, méghozzá Érden, ahol a következő két szezont tölti majd.

„Érd egy újabb meghatározó állomása lesz kézilabdás karrieremnek. Bízom benne, hogy a megfelelő mennyiségű játéklehetőség és a nemzetközi porondon, az EHF-kupában való szereplés nagymértékben hozzájárul fejlődésemhez, és ezáltal elérhetem kitűzött céljaimat" – nyilatkozta Tóth Gabriella a győriek klubhonlapjának.

Címlapról ajánljuk

A kínai elnök már az Oroszlános udvarban

Katonai ceremóniával fogadták Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát csütörtökön a budai Vár Oroszlános udvarában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×