eur:
393.86
usd:
368.46
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Keményen üzent Felcsútra a magyar csatár

Keményen üzent Felcsútra a magyar csatár

Lencse László az élvonalba visszakerülő Puskás Akadémiától a másodosztályba kieső MTK-hoz igazolt. A csatár nem érti, miért nem számított rá Pintér Attila.

„Azt gondolom, kivettem a részemet a feljutásból. Tavaly nyáron volt több lehetőségem külföldről, de itt maradtam, úgy döntöttem, hogy segítek a csapatnak az NB I-be visszajutni, úgy gondolom, meg is tettem ezt. De

valaki úgy gondolta, nem tettem eleget,

ezért kellett, hogy elváljanak az útjaink” – mondta a futballista a DIGI Sport Reggeli start című műsorában, amelyet a csakfoci.hu szemlézett. Megerősítette, hogy Pintér Attila vezetőedzőről beszél.

„Pontosan nem tudom az okokat, hogy miért kellett eljönnöm. Amikor visszamentem nyár elején, már akkor hallottam, hogy több csapat szeretne leigazolni, és hogy az edzőnk megadta az engedélyt a tárgyalásokhoz, én nem tudtam semmit. Akkor tudatta velem az edző, hogy nem számolnak velem, és hogy elmehetek” - fejtette ki.

Az idényben 11 gólt szerző csatár kiemelte: ő sem akart maradni Felcsúton.

„Őszinteségről nem igazán tudunk beszélni ebben a szituációban, konkrét választ nem kaptam a miértre, annyit, hogy a vezetőséggel úgy döntöttek, hogy mással képzelik el a jövőt, így én és Tischler Patrik is mehetünk. Elfogadtam a döntést, de csak ismételni tudom magamat, én is kezdeményeztem volna a váltást” - tette hozzá.

A futballista szerint a kölcsönös tisztelet nem mindig volt meg.

„Azt tudom, hogy az edző a játékosnak a főnöke, de egy kapcsolat csak akkor működik, ha megvan a kölcsönös tisztelet és őszinteség, ez nem mindig volt meg a másik fél részéről, ezért is gondoltam úgy, hogy

több időt nem igazán bírnék ki már ott, hogy muszáj váltanom”

– közölte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×