eur:
394.02
usd:
364.82
bux:
65490.22
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Cseh László már lemondott a 200 vegyesről

Cseh László már lemondott a 200 vegyesről

Betegség hátráltatta Cseh László felkészülését a budapesti vizes világbajnokságra, az edzéseket ismét elkezdhette, de korábbi egyik kedvenc számában edzője szándéka ellenére sem akar elindulni a Duna Arénában.

Megfázása nem edzhetett mostanában a négyszeres olimpiai ezüstérmes úszó, Cseh László, antibiotikumot is szednie kellett. Hétfőn azonban újult erővel vetette magát a medencébe.

"Sajnos a legapróbb betegség is gyengíti az embert, ezért nagyon fontos, hogy odafigyeljek magamra, hiszen nyakunkon a vb, és csúcsformában szeretnék lenni" – magyarázta a Borsnak Cseh. Edzője, Plagányi Zsolt korábban arról beszélt, a pillangók (50, 100, 200 méter) mellett visszatalálna a 200 méter vegyeshez is versenyzője, de Cseh nem ért egyet a szakemberrel.

"Nem hiszem, hogy ez menni fog. Inkább a pillangót erőltetem, ott szeretnék minél jobb lenni"

- mondta, és jelezte, inkább azt akarta minél többször megtapasztalni, hogyan néz ki a 200 méter pillangó élesben. Ezért is sajnálta, hogy a betegség miatt ki kellett hagynia a római versenyt. Tudja, hol és miben kellene fejlődnie. Az állóképességével már nincs gond, kicsit még össze kell állnia a folyamatnak, és akkor rendben lesz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×