eur:
389.68
usd:
363.3
bux:
68208.62
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Nikolics nem tud leállni

Nikolics Nemanja, a Chicago Fire magyar válogatott csatára szerezte csapata harmadik gólját az Orlando City felett aratott 4-0-s győzelem alkalmával, így már 14 gólnál tart az észak-amerikai labdarúgóligában (MLS).

Az összecsapáson a támadó az 52. percben talált be, együttese pedig azzal a góllal már 3-0-ra vezetett. A legutóbbi tíz mérkőzésén két döntetlen mellett immár nyolcadszor nyertes Chicago hőse ezúttal mégsem a magyar csatár volt, hanem csapattársa, a ghánai David Accam: a szélső amellett, hogy előkészítette Nikolics gólját, önmaga háromszor is eredményes tudott lenni.

A keleti főcsoportban ezzel továbbra is második helyen áll a Chicago Fire, hátránya egy pont a listavezető Toronto FC mögött. Nikolics előnye a mesterlövészek listáján három gól a mexikói Erick Torresszel szemben.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×