eur:
392.12
usd:
366.41
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Cseh László is megszólalt Hosszú Katinka botránya ügyében

Cseh László is megszólalt Hosszú Katinka botránya ügyében

Cseh László szerint nehéz lesz Hosszú Katinkának sztárúszókat maga mellé állítania a FINA elleni harcában, habár a négyszeres olimpiai ezüstérmes néhány pontban egyetért az Iron Ladyvel.

Cseh László szerint van igazság abban, amit Hosszú Katinka mond. Örülne, ha történne változás, mert szerinte az mindig jó, ha egy szövetség meg tud újulni - írja a Bors.

"Egy együttműködés feltétele, hogy nemcsak kérnek tőlünk, hanem kapunk is. De ez hosszabb folyamat lesz" - vélekedett a magyar világbajnok, aki éppen betegeskedik, ezért nem is edzhet a világbajnokságra.

Cseh ellenben elég sok világsztárral van jó viszonyban, de nem tapasztalt olyan nemzetközi felháborodást, mint amiről Hosszú Katinka írt nyílt levelében.

"Bevallom, ha találkozom például Chad le Closszal, nem az a téma, hogy egymásnak panaszkodunk a FINA ügyes-bajos dolgairól" - mondta Cseh, de elismeri, van még hova fejlődnie a nemzetközi szövetségnek, például a szponzori megjelenések terén.

"Hiába akarnák a hirdetők például egy vb-n viszontlátni a termékük logóját, erre nemigen van lehetőség a szigorú szabályok miatt.

Túl sok a korlátozás.

Emiatt én is nehézségekbe ütközöm, amikor szponzort keresek. És most nem az úszódresszről beszélek, hiszen ott viszonylag kevés a felület, hanem a melegítőmről, a papucsomról, a köntösömről vagy a fülhallgatómról. A FINA megszabja, hogy a sportszergyártón kívül még egy hirdetés lehet rajtam. Nagyon szigorúan veszik, hogy minden logót le kell ragasztanunk, hogy ne látszódjanak a tévéközvetítésekben. Az előfutamok előtt azzal megy az idő, hogy a segítők bőszen ragasztgatják a márkákat minden felszerelésen. Ezen mindenképp változtatni kellene" – mondta Cseh, aki azt nem tudta megmondani, hogy komolyan veszik-e Hosszú kéréseit a FINA-nál.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
×
×
×
×