eur:
393.14
usd:
366.54
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Több százezer forintot keresett egy magyar fogadó az andorrai kudarcon

Több százezer forintot keresett egy magyar fogadó az andorrai kudarcon

Az andorraiak győzelmére is fogadott egy debreceni férfi, a befizetett összeg tízszeresét, csaknem 400 ezer forintot vihetett haza.

Pénteken este óriási meglepetésre Andorra válogatottja legyőzte 1-0-ra a magyar labdarúgó-válogatottat világbajnoki selejtezőn. A végeredményre senki sem számított, hiszen egy éve ilyenkor már az Európa-bajnokságon remekelt a nemzeti együttes, de a dehir.hu tudósítása szerint volt kivétel: egy debreceni férfi a Tippmixen egyebek mellett megtette azt, amit a szurkolók többsége elképzelhetetlennek tartott: Andorra győzelmét. 

A lap úgy tudja, a férfi három szelvénnyel játszott, 1500-2000 forintos tétekkel, többszörös kötésekkel adta fel a szelvényt, összesen 34 500 forintot költött a fogadásra, és

végül 375 ezer forint ütötte a markát. 

Úgy kommentálta a történteket, hogy azért játszotta meg az andorrai sikert, mert nagyon felbosszantotta a magyarok túlzott magabiztossága, illetve, az, hogy több esetben is lekezelően nyilatkoztak az ellenfélről.

Amikor a meccs másnapján felvette a pénzt, az egyik debreceni lottózóban meglepetten fizették ki neki a korántsem szokványos összeget.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×