INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 26. szombat
Jusztina, Pál

labdarúgás

mlsz

fegyelmi bizottság

újpest

ftc

videoton

Politikus szidalmazása miatt kapott súlyos büntetést az Újpest

Politikus szidalmazása miatt kapott súlyos büntetést az Újpest

InfoRádió

Félmillió forintra büntette az Újpest FC-t a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a szurkolói megbotránkoztató magatartása miatt, mások mellett politikust is szidalmaztak a testület szerint.

A múlt szombati Újpest-Videoton NB I-es labdarúgó-bajnoki mérkőzésen történetek miatt az MLSZ fegyelmi bizottsága az Újpestet mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért - az ellenfél, más sportszervezet és politikus szidalmazása - 400 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. A Videoton szintén kapott büntetést visszaesőként a szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért, de csak az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása szerepel a bűnlajstromban, politikus szidalmazása nem, a büntetés pedig 200 ezer forint.

Az Újpest amúgy is pórul járt: Souleymane Diarra mint visszaeső 5 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert ellenfelét nyilvánvaló gólhelyzetben gáncsolta, amiért kiállították, majd a piros lap felmutatása után vehemensen reklamált a játékvezetőnél és közben két kézzel enyhén meglökte a játékvezetőt.

Az FTC is kapott büntetést, méghozzá azért, mert továbbra sem biztosít őrzött parkolót a mérkőzésre érkező játékvezetőknek. Ez 500 ezer forintba kerül mérkőzésenként.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018