eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kiderült, ki a doppinggyanú miatt felfüggesztett hokis?

Rejtélyes okból nem játszott egy válogatott húzóember a Fehérvár szerdai meccsén - írta az Index.

A Fehérvár AV19 súlyos, 8-2-es vereséget szenvedett szerdán a vendég osztrák Dornbirner EC csapatától az osztrák jégkorongliga (EBEL) középszakaszának hetedik fordulójában. A magyar együttesnek már csak matematikai esélye maradt arra, hogy odaérjen a második helyre az alsóházban, ezzel bejusson a rájátszásba.

A meccs előtt a székesfehérvári klub egy közleményt tett ki a honlapjára, ez alapján Sofron István nem állt Benoit Laporte vezetőedző rendelkezésére, mert "a játékos oldalán a mérkőzésen történő részvételhez szükséges alapvető feltételek maradéktalanul nem teljesültek". Hozzátették: mostantól az ügyet belső ügyként kezelik, nem adnak további információt - írta az Index.

A dolog előzménye, hogy a MACS (Magyar Antidopping Csoport) néhány órával a meccs előtt szintén közleményt adott ki, melyben jelezte, hogy egy magyar válogatott hokis játékjogát doppinggyanú miatt felfüggesztette. Ezek után Sofron nem lépett pályára.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×