eur:
393.26
usd:
367.9
bux:
66122.13
2024. április 24. szerda György

Bernd Storck a szünetben mondta meg a tutit Andorra ellen

A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap hazai pályán 4-0-s győzelmet aratott a pont nélküli, sereghajtó Andorra felett a 2018-as, oroszországi világbajnokság európai selejtezősorozatának negyedik fordulójában. Így értékeltek a szövetségi kapitányok:

"A mérkőzés elején nehezen találtunk rá a játékunkra, de ez várható volt egy ilyen védekező csapat ellen. Az első gól után nagy kő esett le a játékosok szívéről, ezután már jól futballoztak. A szünetben elmondtam nekik, hogy szükség van harmadik találatra, a végén még egy ráadás is érkezett" - értékelt Bernd Storck szövetségi kapitány, aki szerint a magyaroknak kettővel kevesebb pontjuk van az eddigi négy vb-selejtezőn, mint az elvárható lett volna, de játékban jól teljesítenek a tanítványai.

"Ha a mérkőzések harmincpercesek lennének, akkor nagyon jó eredményeket érnénk el, de a futballmeccsek kilencven percig tartanak. Az elején el tudtuk érni, hogy minimalizáljuk a két csapat közti különbséget, a hátralévő időben viszont kijött a magyarok technikai és szakmai fölénye" - mondta Koldo Álvarez andorrai szövetségi kapitány.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×