eur:
394.25
usd:
368.91
bux:
66396.61
2024. április 25. csütörtök Márk

Szász Emese: erre még Kulcsár Győző sem tudott felkészíteni

A gyerekekkel való találkozást nevezte a legnagyobb élménynek Szász Emese. Az olimpiai bajnok párbajtőröző néhány hét múlva újra pástra lép.

Az olimpia óta még nem tudott pihenni Szász Emese, de hamarosan erre is lesz ideje.

“Egyébként nagyon jól érzem magam. Rengeteg rendezvényre hívnak, nagyon sokan kíváncsiak ránk, én pedig majdnem minden meghívásnak igyekszem eleget tenni” – mondta az olimpiai bajnok az InfoRádiónak adott interjúban.

A párbajtőröző a legjobb élménynek azt tartja, hogy szeptember közepén Kőbányán, a Nagy Sportágválasztón rengeteg gyerekkel találkozhatott, és a Vasasban rendezett köszöntésen is a klub sok fiatal versenyzője részt vett.

“Mindig az jelenti a legnagyobb élményt, ha látom, hogy mekkora örömöt szerzünk nekik, mennyi motivációt adunk a sportoláshoz. Nem kell mindenkinek olimpiai bajnoknak lenni, csak szeressék meg a mozgást, és legyenek egészséges felnőttek” – fejtette ki.

Szász Emese azt mondta, edzője, a négyszeres olimpiai bajnok Kulcsár Győző sem készíthette fel a megnövekedett érdeklődésre.

“Erre nem is lehet felkészülni, és szerintem a mesterem sem volt erre felkészülve. Látom, hogy őt is lépten-nyomon megállítják, hogy fényképezkedjenek vele, autogramot kérjenek tőle. Még nem is kérdeztem tőle, hogy őket hogyan fogadták az olimpiák után, de szerintem most, hogy ennyire az internet világában élünk, talán még nagyobb érdeklődéssel követnek minket” – vélekedett.

Az újdonsült aranyérmes újra edzésbe állt, igaz, egyelőre erőnléti munkát végez, a vívóterembe még nem ment le. Novemberben ismét a pástra lép, és indul a magyar bajnokságon is.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Miközben több más európai ország mellett Ausztriában is vita folyik a munkaidő csökkentéséről, a gazdaság minden területéről mintegy ötezer szereplőt képviselő ipari testület (IV) indítványozta, hogy a csökkentés helyett inkább növeljék a heti munkaidőt 41 órára. A javaslatot felkarolta a kormány egyik legtekintélyesebb minisztere, a szakszervezek azonban tiltakoztak.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×