eur:
394.06
usd:
365.66
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Tiencsini tenisztorna - Babos csak egy játékot vesztett

Babos Tímea könnyed győzelemmel kezdte meg szereplését kedden a 426 ezer dollár (116,7 millió forint) összdíjazású tiencsini keménypályás női tenisztornán.

A világranglistán 74. magyar játékos az első fordulóban 41 perc alatt mindössze egy gémet vesztett a 152. helyen álló orosz Alla Kudrjavceva ellen, és következő ellenfele a 7. helyen kiemelt, címvédő amerikai Alison Riske (91.) lesz.

Babos a nap folyamán párosban is pályára lép, de ezúttal nem a francia Kristina Mladenovic, hanem a lengyel Magda Linette oldalán. Első ellenfelük az orosz Irina Hromacseva és Kszenyija Likina lesz.

Eredmények, 1. forduló (a 16 közé jutásért), a WTA honlapja szerint:

Babos-Kudrjavceva (orosz) 6:0, 6:1
Jing (kínai)-Vaidisova (cseh) 6:3, 6:3
Kovinic (montenegrói)-Bondarenko (ukrán) 6:4, 6:1

később:
páros, 1. forduló (a 8 közé jutásért):
Babos Tímea, Magda Linette (magyar, lengyel)-Irina Hromacseva, Kszenyija Likina (orosz) 10.30 körül

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×