eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Nincsenek biztató hírek Schumacherről

A grenoble-i kórház szóvivője sajtóértekezleten közölte, hogy Michael Schumacher továbbra is életveszélyes állapotban van. A Forma 1-es pilóta tegnap a francia Alpokban síelés közben súlyos balesetet szenvedett. Az éjszaka folyamán agyműtétet hajtottak végre rajta és azóta mesterséges kómában tartják. Kezelőorvosai reménykednek a felépülésében, de a sajtóértekezleten nem tudtak semmi biztatót közölni.

A grenoble-i egyetemi kórházban tartott, nagy érdeklődéssel kísért sajtóértekezleten Schumacher kezelőorvosa, Jean Francois Payen elmondta, hogy az autóversenyző bukósisak nélkül aligha élte volna túl a balesetét, de így is rendkívüli súlyos fejsérülést szenvedett. Ezért még az éjszaka folyamán agyműtéten esett át és azóta mesterséges kómában tartják.

Az orvos utalt arra, hogy a jelenlegi állapotban szó sem lehet újabb beavatkozásról. Hangsúlyozta, egyelőre semmi jót nem tud mondani. Kérdésre válaszolva Jean Francois Payen megerősítette, hogy Michael Schumacher változatlanul életveszélyes állapotban van.

Felesége és két gyermeke a kórházban tartózkodik, hogy állandó kapcsolatban álljon a kezelőorvosokkal. A hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta kiváló síelő hírében állt és a meribeli síparadicsomban történt balesete nemzetközi megdöbbenést váltott ki.

A világ minden pontjáról érkeznek a jókívánságok, abban a reményben, hogy a 44 éves autóversenyző felépül rendkívül súlyos sérüléséből. A grenoble-i kórház előtt, ahol kezelik, újságírók és érdeklődők tömege gyűlt össze, bízva abban, hogy a kezelőorvosok hamarosan pozitív hírt tudnak közölni velük.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×