eur:
389.7
usd:
362.04
bux:
68474.07
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Vilanova visszatér

Csaknem két hónapos New York-i gyógykezelését követően a héten visszatérhet Spanyolországba Tito Vilanova, az FC Barcelona vezetőedzője, de azt még nem közölte a katalán labdarúgóklub, hogy mikor állhat munkába.

A 44 éves szakember nyálmirigyéből rosszindulatú daganatot távolítottak el decemberben, korábban, 2011 novemberében is átesett már ilyen operáción. Tavaly december óta Jordi Roura másodedző irányítja az utóbbi hetekben hullámvölgybe került katalán sztárgárdát.

Amióta Vilanova nincs a csapatnál, az ősi rivális Real Madrid nemcsak bajnoki mérkőzésen győzte le a Barcelonát, hanem ki is ejtette a Király Kupából. A katalánok a bajnokságban magabiztosan vezetnek - 13 pont az előnyük a fővárosiakkal szemben tíz fordulóval a zárás előtt -, a Bajnokok Ligájában pedig negyeddöntőt játszanak a Paris Saint-Germain együttesével.

A Barcelona következő mérkőzése szombaton lesz a Celta Vigo otthonában, a PSG elleni első felvonás pedig április 2-ára esik, idegenben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ralizik az OTP!

Ralizik az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában iránykeresésre számíthatunk. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén kiváló hangulatban indult a kereskedés, az OTP már több mint 1 százalékos pluszban van.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×