eur:
389.31
usd:
362.73
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Huszti: gólpassz, gól, majd sérülés

Huszti Szabolcs, a Hannover magyar szélsője gólt lőtt, gólpasszt adott, de megsérült a Hamburg elleni mérkőzésen, csapata pedig 5-1-re nyert a német labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati játéknapján.

Huszti a 7. percben egy jobb oldali szabadrúgást ívelt pontosan Diouf fejére, ezzel vezetett a hazai alakulat. A magyar játékos aztán a 39. percben büntetőt végezhetett el, amelyet nagy erővel bombázott a léc alá, de a lövés során - legalábbis a televíziós felvételek alapján úgy tűnt - meghúzódott a combizma. Huszti gólöröm helyett fájdalmas arccal terült el a földön és le is kellett cserélni.

Szintén gólpasszt adott Szalai Ádám, a Mainz magyar válogatott csatára, ugyanakkor csapata idei negyedik hazai bajnoki mérkőzésén is nyeretlen maradt, miután 1-1-es döntetlent játszott a Wolfsburg együttesével.

Továbbra is megállíthatatlan a listavezető Bayern München: az október 28. óta veretlen müncheni gárda idei hatodik mérkőzésén is magabiztosan diadalmaskodott, ezúttal a Werder Brement győzte le 6-1-re, apró "szépséghiba", hogy megkapta idei első bajnoki gólját. Jupp Heynckes, az együttes vezetőedzője - akit a szezon végén Josep Guardiola vált a kispadon - karrierje 1000. Bundesliga-mérkőzésén vállalt szerepet, játékosként 369, edzőként pedig immáron 631 összecsapást tudhat maga mögött.

A Hajnal Tamást nélkülöző Stuttgart hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Nürnberggel.

Bundesliga, 23. forduló:

Bayern München-Werder Bremen 6-1 (2-0)
FC Augsburg-Hoffenheim 2-1 (1-0)
FSV Mainz-VfL Wolfsburg 1-1 (1-1)
Hannover 96-Hamburger SV 5-1 (3-1)
VfB Stuttgart-Nürnberg 1-1 (0-0)

később:
Schalke 04-Fortuna Düsseldorf 18.30

pénteken játszották:
SC Freiburg-Eintracht Frankfurt 0-0

vasárnap játsszák:
Borussia Mönchengladbach-Borussia Dortmund 15.30
Greuther Fürth-Bayer Leverkusen 17.30

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×