eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Hamilton érte el a legjobb időt Barcelonában

Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb pénteken, a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztelésének negyedik, utolsó napján.

Hamilton mögött honfitársa, Jenson Button (McLaren) érte el a második legjobb időt, míg a harmadik helyen a francia Jean-Eric Vergne (Toro Rosso) végzett. A brazil Felipe Massa (Ferrari) csak a hetedik időt autózta, míg az ausztrál Mark Webber (Red Bull) a nyolcadik lett.

A négynapos tesztelés során a mexikói Sergio Perez (McLaren) volt a leggyorsabb.

A versenyzők és a csapatok a jövő héten visszatérnek a katalán városba, és csütörtöktől vasárnapig újra a Circuit de Catalunyán gyakorolnak majd.

Az idei szezon első vb-futamát, az Ausztrál Nagydíjat március 17-én rendezik Melbourne-ben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×