eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Messi az argentinokkal is a csúcsra érne

A Barcelonával a Bajnokok Ligájában szombaton aratott diadal után Lionel Messinek, az argentin labdarúgó-válogatott támadójának már a dél-amerikai kontinenstorna megnyerése a célja.

"Nagy kedvvel jöttem haza. Szerencsém volt, hogy a Barcával mindent megnyertem és egyénileg is sikereket arattam az idényben. Mostantól arra összpontosítok, hogy az argentin válogatottal első legyek a Copa Americán" - nyilatkozott újságírók hada előtt kedden, amikor megérkezett Buenos Airesbe.

A kétszeres aranylabdás és a világ legjobbjának ugyancsak kétszer megválasztott Messi egyúttal megragadta az alkalmat, hogy tisztázza, egyik válogatottbeli csapattársával és korábbi szövetségi kapitányával sincs rossz viszonyban.

"Önök azt akarják hallani, hogy nem jövök ki (Juan Roman) Riquelmével, Carlitosszal (Tévez) és Diego Maradonával... Pedig egyik játékossal sincs problémám, mindegyikkel jó viszonyban vagyok, Maradona pedig mindig normális hangnemben beszélt rólam, a mai napig kapcsolatban állunk" - fogalmazott.

A korábban tizennégyszer első és ezzel az uruguayiakkal holtversenyben csúcstartó argentinok legutóbb 1993-ban nyerték meg a Copa Americát, Ecuadorban. Július 1. és 24. között hazai környezetben küzdhetnek az elsőségért.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×