eur:
398.95
usd:
363.75
bux:
74175.47
2024. október 9. szerda Dénes

Hazamenne a depressziós Tévez

Pszichiáterhez jár Carlos Tévez, a Manchester City argentin labdarúgója. A csatár honvággyal küzd, és hiányzik neki családja.

Depresszió és honvágy gyötri Carlos Tévezt, ezért elképzelhető, hogy a futballista hamarosan távozik a Manchester Citytől. Az argentin csatár nem tud a játékra koncentrálni, mert hiányzik neki családja.

Tévez a közelmúltban szakított feleségével, Vanesával, de új barátnője, Brenda Asnicar sem él vele, mert a színésznőt munkája Argentínában tartotta. A futballista számára komoly problémát jelent, hogy két lányát is ritkán látja.

Az argentin sztár felkeresett egy pszichiátert, hogy segítsen rajta. A focista már háromszor járt a szakembernél.

A bokasérüléssel bajlódó játékost néhány napra hazaengedte klubja, ám nélküle legutóbbi három meccsét elveszítette a manchesteri csapat.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Az Európai Parlament szerdán kilenc órától meghallgatja Orbán Viktor miniszterelnököt, aki bemutatja Magyarország soros elnöki programját, de utána éles vita várható, amelyen aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerülhetnek, mert a magyar kormánynak sok kérdésben markánsan eltér az álláspontja az uniós fősodortól – mondta Zalai Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Nemzetközi Szervezetek Kutatóműhelyének vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×