eur:
389.81
usd:
363.77
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Madridban is elismerik, megérdemelten nyert a Sevilla - videó

A Real Madrid vezetőedzője is elismerte, a Sevilla megérdemelten nyert a spanyol labdarúgó-bajnokság vasárnap esti rangadóján.

"Kiegyenlített mérkőzés volt. A Sevilla jó formában játszott, és megérdemelten nyert, noha nekünk is volt lehetőségünk a végén egyenlíteni. Sok hibát követtünk el, és bár a Sevilla jól védekezett, voltak jó akcióink. Amiatt viszont aggódom, hogy két fejesgólt kaptunk" - mondta Manuel Pellegrini, a Real Madrid chilei edzője a Sevillától elszenvedett 2-1-es vereség után. Ez volt a madridiak első kudarca idén, ezzel a második helyre csúsztak vissza a tabellán. A meccset sérülés miatt kihagyta Cristiano Ronaldo, a Real idei legjobbja.

A tréner szerint a vereségnek nem lesz jelentős hatása a királyi klub szezonjára, és bár természetesen jobb vezetni a tabellát, a szezon még hosszú, és a három pontos hátrány nem behozhatatlan.

A Real védője, Pepe szerint gyorsan tovább kell lépni a kudarcon, míg Kaká arról beszélt, a pontrúgásokra jobban kell figyelniük.


A Sevilla edzője, Manolo Jimenez szerint egy jó Realt tudtak legyőzni. "Tizenhárom helyzetünk volt a Madrid ellen, ez jelzi, hogy jól tettük a dolgunkat" - mondta a siker után.

A mezőny legjobbja, Jesus Navas szerint a győzelem a csapat érdeme. "A megfelelő hozzáállással játszottunk, ezért sikerült nyerni. Keményen dolgoztunk és letámadtunk" - értékelt a szélső.

A tabellát a száz százalékos Barcelona vezeti, a Real a második, a Sevilla pedig a harmadik.

Primera División, 6. forduló, eredmények:
Sevilla-Real Madrid 2-1 (1-0)
Racing Santander-Valencia 0-1 (0-0)
Getafe-Osasuna 2-1 (0-0)
Sporting Gijón-Real Mallorca 4-1 (0-1)
Valladolid-Athletic Bilbao 2-2 (0-1)
Villarreal-Espanyol 0-0
Xerez-Málaga 1-1 (0-0)
Atlético Madrid-Real Zaragoza 2-1 (1-0)
Barcelona-Almería 1-0 (1-0)
Tenerife-Deportivo La Coruna 0-1 (0-0)

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×