eur:
395.93
usd:
354.63
bux:
0
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Nem érti Talmácsi döntését a csapatfőnöke

Példa nélküli Talmácsi Gábor egyoldalú szerződésbontása - jelentette ki a magyar versenyző csapatfőnöke. Jorge Martiez figyelmeztetett: az ügynek lesznek következményei. A gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 köbcentis géposztályban induló magyar sportoló menedzsmentje csütörtökön jelentette be, hogy otthagyja a Balatonring Teamet és már a hétvégi Le Mans-i versenyen sem indul el.

"Érthetetlen és felfoghatatlan a döntés, mivel Gábor gyári motort kapott a csapattól, és ő igazolta a tehetségét, hiszen nagyszerű eredményeket ért el vele az évek folyamán. Mindig is tökéletes volt a viszonyom vele, ezért remélem, sikerül beszélnünk, melynek során tisztázzuk a helyzetet és folytatódik az eddig kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolat."

A csapatfőnök hozzátette: ugyanakkor nem tudnak szó nélkül elmenni a történtek mellett, melynek lesznek következményei. Az üggyel kapcsolatban nemzetközi sajtótájékoztatót tart az istálló pénteken 11 órától Le Mans-ban.

A 250 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor és menedzsmentje csütörtökön jelentette be, nem indul a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Francia Nagydíján, Le Mans-ban. Ennek oka a második motor hiánya és a médiaképviseleti jogok egyoldalú megváltoztatása volt. Martinez ezekre pénteki sajtótájékoztatóján kíván reagálni részletesen, és ott árulja el az istálló várható lépéseit is.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Kiköltöznél Németországba? Így működik ott a nyugdíjrendszer

Kiköltöznél Németországba? Így működik ott a nyugdíjrendszer

A pandémiás évek ideiglenes visszaesése után ismét 650 ezerre teszik a tartósan külföldön dolgozó magyarok számát (az előrejelzések szerint ez csak nőhet a jövőben), a legtöbben az Egyesült Királyságban, Ausztriában és Németországban dolgoznak. Számukra létfontosságú lehet, ha tisztában vannak az adott ország nyugdíjrendszerének működésével, a megszerezhető nyugdíj feltételeivel, hiszen nagyrészt ettől függhet majd az időskori anyagi biztonságuk. Cikksorozatom első részében bemutattam az Egyesült Királyság nyugdíjrendszerének jellemzőit, a második a részben Ausztriával foglalkoztam, ebben a részben pedig Németországról írok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×