eur:
404
usd:
374.45
bux:
0
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

Beckham a Milanhoz szerződött

A Milan gondoskodott arról, hogy egy UEFA-kupás csapat is fókuszba kerüljön a Bajnokok Ligája játéknapján. A klub bejelentette, hogy januártól kölcsönveszi David Beckhamet.

A Los Angeles Galaxy számára már befejeződött a bajnoki idény, ettől függetlenül Beckham részt vesz még néhány bemutató mérkőzésen még a csapattal Ausztráliában és Új-Zélandon, majd januárban csatlakozik a Milanhoz, néhány hónapra, előreláthatólag áprilisig, az amerikai Major Soccer League 2009-es idényének kezdetéig.

Beckham elsősorban azért szerződik Európába, hogy játékban és formában tartsa magát abban az időszakban, amikor szünetel az MLS. Első számú célja, hogy tovább növelje válogatottságai számát, immár csak kettőre van, például, Bobby Moore szereplési számától (106-108).

Carlo Ancelotti örömét fejezte ki Beckham érkezése miatt, s úgy nyilatkozott, még nincs döntés arról, hogy benevezi-e az UEFA-kupa-sorozatba is.

Címlapról ajánljuk
Rusvai Miklós: valószínű, hogy Magyaroszágon is megjelenik a halálos majomvírus-változat

Rusvai Miklós: valószínű, hogy Magyaroszágon is megjelenik a halálos majomvírus-változat

Már Németországban is kimutatták a vírus új változatát, és Rusvai Miklós szerint importált esetek több országban is előfordulhatnak. A virológus arról is beszélt az InfoRádióban, hogy mire kell nagyon figyelniük azoknak, akik üdülni vagy munkavégzés céljából Afrikába utaznak, ahol a megfertőződött betegek 7-8 százaléka életét veszti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 27. 20:34
×
×
×
×