eur:
385.36
usd:
355.12
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin

Talmácsi: "Nagyon boldog és elégedett vagyok"

Az ötödik helyről rajtol Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján a 125 köbcentiméteres kategóriában. A címvédőnek két hete eltört az egyik kézcsontja, így csak külön orvosi engedéllyel indulhatott Motegiben.

"Nagyon boldog és elégedett vagyok az 5. hellyel. A szabadedzést követően bizony felmerült annak lehetősége, hogy nincs értelme tovább szenvedni, ki kell hagyjam a vasárnapi versenyt, de szerencsére egy újfajta kezelést kaptam a kezemre, amivel sokkal jobb lett, így másként látom a holnapi indulásomat is. Biztosan ott leszek" - nyilatkozta az időmérő után a kategória világbajnoki címvédője.

"Nem tudom, hogy milyen formában tudok majd motorozni, hiszen vannak még fájdalmaim és nem elég erős a kezem, főleg féktávokon, de a motorom kitűnően működött. Nagyon gyors volt és a kanyarokban is nagyon jól viselkedett. A kezem miatt egészen másképpen kell majd motoroznom, nem tudom mennyire fogok elfáradni a végére, de kiadom magamból a maximumot és meglátjuk, hogy ez mire lesz elég" - tette hozz Talmácsi Gábor.

A szombati időmérő edzésen a rajtkocka első helyét a francia Nike di Meglio szerezte meg.

A 250 köbcentiméteresek között versenyző Tóth Imre a 24. helyről indulhat a vasárnapi futamon.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×