eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Edzője dicséri a remekül debütáló Németh Krisztiánt

Elismerően szólt a felnőttek között a Villarreal ellen debütáló Németh Krisztián teljesítményéről Rafa Benítez, a Liverpool menedzsere.

A spanyol szakvezető az angol klub hivatalos honlapjának azt mondta: a 19 éves magyar támadó megérdemelte a lehetőséget, és megmutatta a képességeit.

Németh Krisztián a Villarreal elleni szerdai barátságos meccs második félidejében 26 percet volt pályán a Liverpool együttesében, ez idő alatt volt két ígéretes megmozdulása, de gólt nem tudott szerezni.

"Három olyan jelenet volt, amit kiemelnék. Egyszer ziccerben kaphattam volna a labdát, de a spanyol csapattársam, Pacheco nem passzolt, egyszer nekem nem sikerült jól döntenem, és nem tudtam gólhelyzetbe hozni egy társamat, na meg volt a lövés, ami centikkel ment fölé. Ezt nagyon sajnálom, mert góllal debütálni nem lett volna csúnya. Ennek ellenére hihetetlenül boldog vagyok, és óriási erőt ad most ez a bemutatkozás a további munkához. Látom, hogy hova juthatok el, és azt is éreztem, tapasztaltam, hogy mennyit kell még dolgozzak érte" - írta a pepsifoci.hu oldalon vezetett internetes naplójában Németh Krisztián a meccs után.

Az U19-es Eb-bronzérmes magyar játékost a Liverpool egyik legnagyobb sztárja, Fernando Torres váltotta.

A spanyol Eb-győztes támadónak egyébként ez volt az első meccse a kontinenstorna óta, és Rafa Benítez elmondása szerint visszatérésnek tökéletes volt a Villarreal elleni találkozó, ezt követően pedig több lehetőséget fog kapni Torres, hogy ismét játékba lendüljön.

Németh Krisztián mellett szintén szerdán debütált a Tottenhamtől igazolt Robbie Keane, aki az első félidőben volt a pályán, és játéka tetszett a spanyol szakvezetőnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 09:32
×
×
×
×