eur:
388.98
usd:
360.61
bux:
68021.19
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Tengerpartról a foci Eb-re

Immár hivatalossá vált, hogy a lengyel labdarúgó-válogatott keretébe a megsérült Jakub Blaszczykowski helyett Lukasz Piszczek került be.

Lukasz Piszczeket, a Hertha középpályását a rodoszi tengerparton érte Leo Beenhakker szövetségi kapitány hívása, de örömmel fogadta az invitálást, és már csatlakozott is a vasárnapi, németek elleni meccsre készülő társakhoz.

A holland szakember ugyanakkor nem aggódik a 23 éves labdarúgó edzettségi állapota miatt, ugyanis nyaralása során is futott és a konditeremben is dolgozott, így könnyen be tud kapcsolódni a munkába.

Jakub Blaszczykowski kiesése azért is különösen fájó lehet, mert a dortmundi labdarúgó várhatóan kezdőként kapott volna szerepet a lengyel együttesben. Helyettese a németek elleni találkozón várhatóan Wojciech Lobodzinski lesz.

"Csalódott volt, mert játszani akart az Eb-n, de ő volt az első, aki kijelentette, hogy nem tud pályára lépni. Blaszczykowski fontos játékos a csapatban, de ilyen a futball, most a többiekre kell koncentrálni" - mondta Leo Beenhakker a sérüls miatt kidőlő labdarúgóról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×