eur:
389.22
usd:
363.72
bux:
68243.88
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Ismét eredménytelen volt az Üllői úti ingatlantender

A Ferencvárosi Torna Club által használt Üllői úti 6+2 hektáros ingatlanegyüttes értékesítésére kiírt nyilvános pályázatra ajánlat nem érkezett - közölte a Kincstári Vagyoni Igazgatóság. Harmadszor sem sikerült értékesíteni a területet, amelytől pedig az FTC vezetése a mentőövet várta.

A Ferencvárosi Torna Club által használt Üllői úti 6+2 hektáros ingatlanegyüttes értékesítésére kiírt nyilvános pályázatra ajánlat nem érkezett - közölte a Kincstári Vagyoni Igazgatóság.

Harmadszor is eredménytelenül zárult a tender. Először 2005 decemberében írtak ki pályázatot, amelyen az egyetlen jelentkező nem tudta felmutatni a szükséges bankgaranciát.

A második próbálkozás 2006 nyarán zajlott, de az érdeklődő spanyol cég tulajdonjogot vett volna vagyonkezelői jog helyett, ám erre akkor nem volt lehetőség.

Korábban Rieb György, az FTC elnöke az InfoRádiónak elmondta: érvényes volt a pályázat, és három jelentkező vásárolta meg a pályázati kiírást.

A klubelnök hangsúlyozta, hogy kedden találkozik a Sheffield United elnökével, Kevin McCabe-bel, akivel átbeszélik az együttműködés lehetőségét.

Rieb György kiemelte: ha eredménytelenül zárul a tender, akkor az FTC labdarúgó-csapatát működtető céget próbálják meg értékesíteni.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×