eur:
396.16
usd:
354.59
bux:
74905.79
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

"Hamilton, add fel!"

A címvédő spanyol Fernando Alonsót ajnározzák az európai lapok azután, hogy a McLaren 26 éves pilótája hibátlan teljesítménnyel megnyerte a Forma-1-es Olasz Nagydíjat, és a világbajnoki pontversenyben három pontra megközelítette csapattársát, az angol Lewis Hamiltont.

Olaszország:

La Gazzetta dello Sport: "Alonso szárnyal, a Ferrari reménykedik. Nagy csapás és keserű lecke a maranellói istállónak, amelyet padlóra küldött a McLaren kettős sikere. Ron Dennis csapatfőnök sírt örömében."

L'Unité: "A McLaren kettős győzelme véget vetett a Ferrari vb-jének."

Il Tirreno: "Alonso és Hamilton elrepült az ezüst nyilakkal. Örömkönnyek Dennis szemében egy szomorú hét végén. A kémügyben ismét a bíróké a szó."

Liberté: "Mostantól nagyon nehéz dolga lesz a Ferrarinak. Még a kőkemény Dennis is könnyekben tört ki."

La Nouva Sardegna: "Dupla diadal a McLarennek, a Ferrari feladta."

Corriere della Sera: "A Ferrari Raikkönen dobogós helyével vigasztalódott. Alonso megadta a hangot, és már Hamilton nyomában van."

Tuttosport: "Alonso uralkodott Monzában. A rajongók megtapsolták és hívták a Ferrarihoz. Massa K.O., Raikkönen harmadik."

La Repubblica: "Alonso diadala, Massa elszállt, Raikkönen harmadik - elúszott a vb. A győzelem elérhetetlen messzeségbe került a Ferrari számára, amely rosszul működött Monzában."

Spanyolország:

El País: "Monza a hibátlan Alonso lábai előtt hever."

Marca: "Alonso helyreállította a rendet és megleckéztette a teljes konkurenciát. Hamilton, add fel!"

As: "A Forma-1 félig sport, félig krimi lett."

Sport: "Hamilton, ezt kapd ki! Alonso a földbe döngölte riválisait Monzában."

Címlapról ajánljuk
Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Azután, hogy Petr Fiala miniszterelnök kedden bejelentette, meneszteni kívánja a kabinetből Ivan Bartos kalózpárti kormányfőhelyettest és regionális fejlesztési minisztert, mert nem elégedett a munkájával, a Kalózpártnál "robbant a bomba". Bartos szerint Fiala megszegte a koalíciós szerződést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán bejelentette, megváltoztatja Oroszország nukleáris doktrínáját, kifejezetten azzal a céllal, hogy szükség esetén atomcsapást tudjon mérni Ukrajnára. Eszerint nukleáris csapással lenne sújtható egy olyan agresszor állam is, amely nem rendelkezik nukleáris fegyverrel, de egy másik, atomfegyverekkel rendelkező ország támogatását élvezi. Utóbbi az Egyesült Államokra és Ukrajnára vonatkozhat. Orosz jelentések szerint újabb két települést foglaltak el Donyeck megyében, és már az egykor 14 ezres város, Vuhledár belterületén folynak a harcok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×