eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Király elhagyja a Crystal Palace-t

Biztosan távozik az angol másodosztályú Crystal Palace együttesétől Király Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi kapusa.

"A múlt héten beszéltem Gáborral, mindent tisztáztunk. Két kapussal is szerződésben állunk, az ő kontratusa pedig júliusban lejár, ezért úgy döntöttem, mehet" - nyilatkozta a klub hivatalos honlapján Peter Taylor vezetőedző.

"Szeretném megköszönni Gábornak a szezon második felében nyújtott teljesítményét. Nehéz döntés volt elengednem őt" - folytatta a szakember.

A 31 éves Király három évvel ezelőtt, a német Hertha BSC-től érkezett a londoni alakulathoz és azóta 111 mérkőzésen lépett pályára.

"Igazából én már egy hónappal ezelőtt értesültem a döntésről, amely elsősorban gazdasági volt, hiszen jelenleg a klub büdzséjébe nem férnék bele. A szövetség két évig biztosít egy bizonyos összeget minden élvonalból kiesett csapat számára, ez nálunk most járt le, így a vezetőknek is el kellett gondolkodniuk a további stratégián" - nyilatkozott az MTI-nek a kapus.

A 70-szeres válogatott kapus a távirati irodának elmondta: legszívesebb továbbra is a szigetországban folytatná pályafutását, de adott esetben szívesen visszatérne a Bundesligába is.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ha ekkora barátaink a lengyelek, miért nem kereskedünk velük többet?

Ha ekkora barátaink a lengyelek, miért nem kereskedünk velük többet?

Magyarország külkereskedelme az elmúlt évtizedekben jelentősen átalakult, és bár a lengyel-magyar gazdasági kapcsolatok tartották a lépést a változással, kiugró teljesítményről nincs szó, hiába a szoros kulturális és politikai kapcsolatok. A Lengyel-Magyar Gazdasági Kamarával együttműködésben készült cikkünk annak jár utána, hogy milyen hasonlóságok és különbségek vannak a lengyel és a magyar üzleti környezetben, valamint hogy milyen kihívásokkal nézhetnek szembe magyar cégek, amikor belépnének a lengyel piacra.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×