eur:
389.55
usd:
363.44
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Maradhat-e kapitány Németh András, ha külföldre igazol?

Németh András szerint van esélye, hogy nyáron távozik a Ferencváros női kézilabda-csapatától. A szakember az InfoRádiónak elmondta, meg kell várnia, hogy melyik klubnál fog dolgozni, csak utána lehet arról beszélni, hogy folytatja-e a munkát a női válogatott élén. A Magyar Kézilabda-szövetség főtitkára úgy reagált, a szövetségi kapitány külföldről nehezebben látná el feladatát, ezért át kell majd gondolni ezt a helyzetet.

Valóban el akarja hagyni nyáron a Ferencváros kispadját?

Benne van a levegőben. Remélem, hogy találunk valamilyen megoldást. Sokat dolgozunk, hogy stabilizáljuk a szakosztályt, és remélem, hogy kapok még időt arra, hogy ezt v

égre lehessen hajtani. Stabilabb anyagi háttérre lenne szükség ahhoz, hogy megfeleljünk az elvárásnak.

Mekkora a baj?

A korábbiakhoz képest nem lett nagyobb a probléma a klubnál. Az elmúlt fél évben a fizetéseket megkaptuk, de a tartozás nem csökkent. Növeli a feszültséget, hogy immár bajnokesélyesként tekint a közvélemény a Ferencvárosra?

A Győr fogja megnyerni a bajnokságot, mert messze a legerősebb csapata van, de ha a sérülések tovább nem sújtják a gárdát, akkor befuthatunk a második helyre.

A női válogatottat vezetné tovább a pekingi olimpiáig?

Sok dolog van, ami nem rajtam múlik. Meg kell várni, hogy hol fogok dolgozni, és ezt követően ez a szövetség döntése lesz.

{{keretes_cim}}

Remélem, hogy folytatja a munkát a Ferencvárosnál, és sikerül megoldani a belső problémákat - mondta a Magyar Kézilabda-szövetség főtitkára. Sinka László szerint a határon túlról nem lehet a szövetségi kapitányi feladatot olyan hatékonysággal ellátni, mint itthonról, mivel aki nem látja a játékosokat hétről-hétre, az nehezen tudja összerakni az együttest néhány hét alatt. A szövetségnek is alaposan át kell gondolnia, ha ez a helyzet bekövetkezik - tette hozzá a főtitkár.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×