eur:
394.05
usd:
365.64
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

A Real edzője a másodosztályba száműzné Ronaldót

A Real Madrid edzője továbbra is hajthatatlan Ronaldo-ügyben. Fabio Capello nem elégedett a brazil sztár erőnlétével és formájával, s kilátásba helyezte, hogy leküldi a második ligában szereplő B csapathoz. Ronaldo duzzog.

Fabio Capellót nem lehet meghatni. Ráadásul nem is ijedős fajta, nem lehet azzal véleménye megváltoztatására bírni, hogy valaki az esetleges távozását lebegteti.

Ronaldo, a világbajnokságok történetének legeredményesebb góllövője, akit háromszor is megválasztottak a világ legjobbjának, hónapok óta nincs formában.

215 napja nem rúgott gólt a Real Madridban. Ennek ellenére szeretne a kezdőcsapatba kerülni - játékra van szüksége.

Utóbbival egyébként nagyjából egyetért Capello is, aki a legutóbbi, a Celta elleni bajnokin a kezdőcsapatba jelölte a brazil játékost.

Lehet, hogy csak azért, hogy mindenki számára kiderüljön, a 31. évébe lépett, duzzogó csatár nincs olyan állapotban, hogy végigjátsszon egy mérkőzést a spanyol élvonalban.

"Ronaldo állandóan azt hajtogatta, hogy szórakozom vele, pedig ő jó formában, s jó erőállapotban van. Ám a Celta ellen is, 60 perc után állandóan görcsöt kapott. Csak sétált, amikor futni kellett volna, mindenki láthatta." - mondta Capello.

Az edző egyébként egyetért játékosával abban, hogy Ronaldónak meccsekre lenne szüksége ahhoz, hogy visszanyerje a formáját.

Úgy véli azonban, hogy nem feltétlenül az első csapatban. Szerinte kézenfekvő, hogy Ronaldo inkább a második osztályban szereplő Real Madrid B-ben játsszon, kisebb iramú, könnyebb találkozókon.

"Sokat kell javulnia. A mérkőzés egészen más, mint az edzés. Sokkal többet kivesz a játékosokból, ezért sokkal jobb erőnlétre van ott szükség. Egyelőre nem elég mozgékony, s közel sem olyan gyors, mint korábban volt. Le kellene fogynia, s formába kellene lendülnie. Erre kiválóan alkalmasak lennének a B csapat mérkőzései" - vélekedett Fabio Capello.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×