eur:
394.48
usd:
364.46
bux:
73764.15
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Ronaldo túl sok büntetőpontot gyűjtött össze

Térd- és sípcsontműtéten esett át Ronaldo, a brazil válogatott és a Real Madrid futballistája.

A 75 perces beavatkozást José Luis Runco, a nemzeti csapat orvosa végezte el Rio de Janeiróban. A 15 góljával a vébé-történelem legeredményesebb futballistájává előlépett Ronaldónak 8 hónapja fáj a jobb térde, amelyben a csont egy rúgás következtében meszesedik.

A 29 éves csatárzseninek két hét teljes nyugalmat írtak elő, majd ezután Madridban kezdődik meg a fizioterápia, és leghamarabb további két hét elteltével állhat ismét edzésbe.

Ronaldo kedélyállapotát tovább ronthatja, hogy a brazil rendőrség bevonta a jogosítványát, mivel túl sok büntetőpontot szedett össze. A kihágások többségében gyorshajtásról volt szó.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Ha rövidesen nem indítják újra az orosz kőolaj tranzitját Ukrajnán keresztül, akkor a pozsonyi Slovnaft finomító nem szállít több gázolajat Ukrajnába, ami az ország fogyasztásának tizedét fedezi – közölte Robert Fico szlovák miniszterelnök, és megismételte, hogy a kormánya kitart a korábbi lépései és kijelentései mellett.

Kökény Beatrix: A mostani generáció már lazább, nem izgulják túl

A korábbi Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó szerint a mostani női válogatottnak már megvan a hite, mentális is erősebb. Párizsban beszélt arról is, milyen meccsre számít Angola ellen és hogyan élte meg gyermeke, Imre Bence berobbanását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×