eur:
395.28
usd:
365.67
bux:
73475.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Zidane mindent elmond

A vébédöntőn kiállított Zinedine Zidane ügynöke szerint az olasz Materazzi "nagyon komoly" dolgot mondott neki, de a torna legjobbjának választott francia világsztár egyelőre nem árulta el, hogy mit. Alain Migliaccio szerint erre még legalább egy hetet kell várni.

A németországi világbajnokság vasárnapi döntőjének 110. percében az utolsó hivatalos mérkőzését játszó francia Zinedine Zidane mellkason fejelte az olasz Marco Materazzit, amiért a bíró kiállította.

Vasárnap este óta kis túlzással többen beszélnek a francia csapatkapitány mozdulatáról, mint a világbajnokságot megnyerő olasz válogatottról. Mindenki azt szeretné tudni: mit mondhatott az olasz védő a torna legjobbjának választott Zidane-nak, amitől ennyire elveszítette lélekjelenlétét.

"Nekem azt mondta, hogy Materazzi nagyon komoly kijelentést tett neki, de nem árulja el, hogy mi volt az" - közölte a francia játékos ügynöke. Alain Migliaccio még vasárnap hajnali két órakor beszélt Zidane-nal.

"Zidane nekem sem akart beszélni róla, de a következő héten minden kiderül" - fogalmazott az ügynök, aki hozzátette: "Zinedine olyan ember, aki általában nem szívja mellre a dolgokat, de vasárnap este valami felrobbant benne. Nagyon csalódott és szomorú volt. Nem akarta, hogy így érjen véget a pályafutása".

Gallas: mindenki nagyon csalódott

Hasonló véleményen van az ezüstérmes francia válogatott védője, William Gallas is. "Nem láttam az esetet, de a futballt néha nem csak labdával játsszák. Előfordul, hogy egy okos játékos úgy beszól neked, hogy kiborulsz és 'meg szeretnéd ölni'" - fogalmazott az angol Chelsea játékosa, aki szerint lehetséges, hogy Zidane hibát követett el.


Materazzit provokálták?

William Gallas szerint a mérkőzést követően Zidane nem szólt semmit, de mind a csapat, mind maga miatt nagyon csalódott volt. "Szerintem nagyon jól játszottunk, jobbak voltunk, mint az olaszok, de a futball néha nagyon furcsa játék. Mindenki nagyon csalódott" - fogalmazott a francia válogatott játékosa.

Édesapja szerint Materazzit provokálták

A másik oldalról megszólaló Giuseppe Materazzi, a válogatott játékos édesapja közölte: nem sokkal a mérkőzést követően röviden beszélt fiával. "Marco azt mondta nekem, hogy provokálták. Mintha minden egyes alkalommal kitalálnának valamit ellene. Az elmúlt két évben mindig Marco húzta a rövidebbet, amit a sérülései is bizonyítanak".

"Nem szeretnék ellentmondásokba keveredni, de vannak dolgok, amiket ki kellene végre mondani, ahelyett, hogy ujjal mutogatva befeketítenének bárkit" - fogalmazott Marco Materazzi édesapja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×