eur:
395.33
usd:
365.24
bux:
0
2024. július 31. szerda Oszkár

Jobban van Pessotto

Jól reagált a kezelésekre Gianluca Pessotto, így javult a Juventus volt futballistája állapota, aki múlt kedden kísérelt meg öngyilkosságot.

"Pessotto már magától lélegzik és megismeri hozzátartozóit. Még felléphetnek komplikációk, de minél több nap telik el, annál optimistábbak lehetünk" - mondta a 35 éves sportember kezelőorvosa.

Pessotto, aki sportigazgatóként dolgozott a torinói egyesületnél, leugrott a klubház tetejéről, és súlyos belső sérüléseket szenvedett, több csontja is eltörött. Kétszer műtötték meg, majd napokig mesterséges kómában tartották.

A lapok szerint az öngyilkossági kísérlet mögött valószínűleg családi probléma áll. Felesége azt mondta: Pessotto depressziós volt, és úgy érezte, hogy nem tud felnőni új feladatához.

Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban és érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedésre van kilátás. Ma azonban nagyon fontos piacmozgató események lesznek, az eurózóna inflációja után érkezik az ADP munkaerőpiaci adata az USA-ból, emellett lakáspiaci adatok is jönnek. A nap (és a hét) fénypontja viszont a Fed esti kamatdöntése lesz, majd Jerome Powell ezt követő sajtótájékoztatója.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×