eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed

Visszautasította a Bayern München ajánlatát a Barcelona sztárja

Nem lesz a német Bayern München játékosa Mark van Bommel, a Bajnokok Ligája-döntős FC Barcelona holland középpályása. A holland labdarúgót a várhatóan távozó Michael Ballack pótlására szerződtette volna a bajor sztárcsapat.

A 29 éves holland játékos közölte: "Három-négy héttel ezelőtt a Bayern München és a Barcelona felvette egymással a kapcsolatot az ügyemben, de az egyesület és én is nemet mondtam a németeknek, mert nem akarok távozni".

A hírek szerint a bajorok karmestere, Michael Ballack közel áll a megegyezéshez a Chelsea-vel, a csapat vezetői az ő pótlásának szándékával keresték meg van Bommelt, aki a mostani szezonban nem volt állandó kezdő a Barcelonában.

A futballista tavaly, a PSV Eindhoventől igazolt a spanyol sztárgárdához, a szerződése 2008-ig szól.

Címlapról ajánljuk
Húsz év után újra négyesfogathajtó-vb-t rendez Magyarország

Húsz év után újra négyesfogathajtó-vb-t rendez Magyarország

Több különleges évforduló inspirálta a magyar szövetséget arra, hogy pályázzon a vb-rendezésre – mondta az InfoRádióban Lázár Vilmos tizenkétszeres fogathajtó világbajnok. A Magyar Lovassport Szövetség elnöke hozzátette: bár a magyarok jelenleg nem tartoznak a világ közvetlen élvonalához, a magyar közönség támogatásával meglepetést okozhatnak.

Kapnának egy brexitkerülő kiskaput a fiatalok

A fiatalok utazási könnyítéséről szóló – és a brexit-korlátozásokat részben ellensúlyozó – különalkun dolgozik az EU és Nagy-Britannia. A téma Keir Starmer új brit kormányfő európai körútja kapcsán merült fel.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 1. 15:08
2024. szeptember 1. 14:17
×
×
×
×