eur:
395.31
usd:
372.04
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Mourinho: "A Chelsea-nél van a legrosszabb dolga egy edzőnek!"

Meglepő kijelentést tett Jose Mourinho, az angol bajnoki címét megvédő Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője: a szakember azt mondta, idény közben többször el akarta hagyni a fővárosi klubot.

A portugál szakember a Manchester United elleni 3-0-ás győzelmet követő sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a Chelsea-nél van a legrosszabb dolga egy edzőnek.

"Hiába nyerjük sorozatban a meccseket, ez sem elég ahhoz, hogy ne bíráljanak minket. Két egymást követő angol bajnoki arannyal nekem kellene a világ legboldogabb trénerének lenni, de nem ez a helyzet" - mondta Mourinho.

Hozzátette: folyamatosan kritizálták a csapatát, és állandóan az anyagi helyzetüket hasonlították össze az eredményeikkel, és ez borzasztóan idegesítette.

"A Portónál elért sikereimnek felhőtlenül tudtam örülni. Mielőtt azonban félreértenének, nem azt mondtam, hogy távozni akarok. Szezon közben viszont többször közel álltam ahhoz, hogy felálljak a kispadról"- mondta a Portóval bajnoki címig, UEFA Kupa és Bajnokok Ligája sikereket elért sztáredző.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×