INFORÁDIÓ 

2018. március 17. szombat
Gertrúd, Patrik

Mourinho: "A Chelsea-nél van a legrosszabb dolga egy edzőnek!"

InfoRádió / MTI
Meglepő kijelentést tett Jose Mourinho, az angol bajnoki címét megvédő Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője: a szakember azt mondta, idény közben többször el akarta hagyni a fővárosi klubot.

A portugál szakember a Manchester United elleni 3-0-ás győzelmet követő sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a Chelsea-nél van a legrosszabb dolga egy edzőnek.

"Hiába nyerjük sorozatban a meccseket, ez sem elég ahhoz, hogy ne bíráljanak minket. Két egymást követő angol bajnoki arannyal nekem kellene a világ legboldogabb trénerének lenni, de nem ez a helyzet" - mondta Mourinho.

Hozzátette: folyamatosan kritizálták a csapatát, és állandóan az anyagi helyzetüket hasonlították össze az eredményeikkel, és ez borzasztóan idegesítette.

"A Portónál elért sikereimnek felhőtlenül tudtam örülni. Mielőtt azonban félreértenének, nem azt mondtam, hogy távozni akarok. Szezon közben viszont többször közel álltam ahhoz, hogy felálljak a kispadról"- mondta a Portóval bajnoki címig, UEFA Kupa és Bajnokok Ligája sikereket elért sztáredző.

A címlapról ajánljuk