eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Büntetőből sem lehet gólt lőni az Arsenalnak

Az Arsenal gólnélküli döntetlent ért el a Villarreal otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján. A londoniak kapusa, Jens Lehmann a 90. percben kivédte Juan Roman Riquelme büntetőjét.

A Villarreal mindent megtett a sikerért, Franco többször is veszélyeztett, de nem tudott túljárni a hónapok óta szenzációs teljesítményt nyújtó német kapus eszén.

 

Az Arsenal a hosszabbításig kapura sem próbált lőni az El Madrigalban, de 1:0-ás összesítéssel így is bekerült a döntőbe.

 

Az angol gárda sorozatban 10. BL-meccsét úszta meg kapott gól nélkül. Az Arsenal ellenfele a Barcelona-Milan párharc győztese lesz a fináléban.


Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×