eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Visszavágott a Vasas

A Vasas 9-5-re nyert az Eger otthonában a férfi vízilabda ob I pénteki rangadóján, és a Honvéd mögött a második helyen végzett az alapszakaszban.

A Komjádi uszodában az Eger nyert egy góllal, így különösen fontos volt a Vasas számára a szépítés. Egy újabb vereség esetén - mivel a két csapat egymás ellen folytatja a rájátszás legjobb négy együttese között - 0:4-es ponthátrányban kezdhette volna a playoffot.

Az angyalföldi alakulatot a tét feldobta, a hazaiakat bénította. Gerendás György tanítványai az első negyedben még tartották a lépést, a második és a harmadik felvonás gyatrán sikerült az Egernek.

A piros-kékek ugyanis - elsősorban a nagyszerű napot kifogó és összesen 4 gólig jutó Varga Dániel vezérletével - 8-2-re is vezettek már, amikor a hazai legénység magához tért és felzárkózott 8-4-re.

A befejező játékrészben az Eger háromtalálatnyira még visszakapaszkodott (5-8), de az utolsó gól Vindisch Ferencé volt, a Vasas így négy góllal nyerni tudott.

A rájátszás első meccsét a Komjádi uszodában rendezik, a párharc 2:2-ről folytatódik. A döntőbe az a gárda jut, amely előbb gyűjti össze a 8 pontot.

Címlapról ajánljuk

Támadás az elektromos autók ellen: minden autós fizessen

A megtett kilométerek után fizessenek az autósok – ezt akarja a brit kormánytól egy közlekedési témákra szakosodott civilszervezet, az úgynevezett „nettó zéró” klímacéllal összefüggésben. A Campaign for Better Transport (Kampány a jobb közlekedésért) nevű, 50 éve működő lobbicsoport először csak az elektromos kocsikat említette, de gyorsan módosította ajánlását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 20:44
×
×
×
×