eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Ki akarják nyírni a Ferencvárost?

A Ferencváros klubelnöke szerint a klub hibáján kívül továbbra sem rendeződhet az Üllői úti hat plusz két hektáros ingatlan helyzete.

Ináncsy Miklós az Inforádiónak azt mondta, hogy a korábbi eredménytelen pályázat után ismét egyeztettek a Kincstári Vagyoni Igazgatósággal, de a héten kapott új szerződéstervezetben nem a megbeszélt pontok szerepeltek, ezért a klub elnöksége nem fogadta el azt.

A FTC vezetőinek felelősségét firtató újságírói kérdésre, Kruj Iván elnökségi tag a következőt válaszolta: "Az NSH, a KVI és a Sportfolio egy fantomtársaság, amely ki akarja nyírni a Ferencvárost".

Furulyás elnök úr nem volt ilyen bátor annak idején, hogy a nyilvánosság elé álljon, pedig ezt tanácsolta neki az elnökség - tette hozzá.

A mielőbbi megegyezés érdekében a Ferencváros már nem tart igényt az új stadion építésére, megelégszik a jelenlegi felújításával.
A klub az új pályázatot kedvezőbbé kívánta tenni, de ennek ellenére az állam a korábbi kiírásban szereplő 1,6 milliárd forint helyett 2,8 milliárdra tart igényt.

Ináncsy Miklós az Inforádió kérdésére úgy nyilatkozott: hétfőn újra tárgyal majd Ábrahám Attilával, a Nemzeti Sporthivatal elnökével, és reméli, hogy minden vitatott kérdésben meg tudnak egyezni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×