eur:
393.73
usd:
365.39
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

A Milan megszenvedett a továbbjutásért

A Milan és a Villarreal bekerült a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe.

A Milan az idegenbeli 0-0 után a negyeddöntő hazai visszavágóján 3-1-re győzött a Lyon ellen. Az eredmény sima továbbjutást sugall, pedig a hazaiaknak igencsak meg kellett izzadniuk a sikerért.

A francia bajnok megilletődöttség nélkül lépett pályára a San Siróban, az első húsz percben több helyzetet is kialakított, a 25. percben mégis a Milan szerzett vezetést Inzaghi fejesgóljával. Fél óra játék után egyenlített a Lyon, egy kapu előtti kavarodás végén Diarra fejelt a kapuba.

A második félidő szinte végig csak szenvedett Carlo Ancelotti vezetőedző csapata, de a hajrában Sevcsenko "két kapufás" lövése után Inzaghi a hálóba kotorta a labdát, majd a hosszabbításban az ukrán klasszis is eredményes volt.

A Milan ellenfele a Barcelona-Benfica párharc győztese lesz.

A Villarreal 1-0-ra nyert a vendég Inter ellen, és 2:2-es összesítéssel, idegenben szerzett góljának köszönhetően búcsúztatta riválisát. A visszavágó gólját Arruabarrena szerezte.

A Villarreal többet támadott, többször lőtt kapura és mezőnyfölényben is játszott, sikerével pedig készülhet az elődöntőre, amelyet a Juventus-Arsenal párviadal győztesével kell megvívnia.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa

Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa

Nem sok magyar internetező lehet már, aki ne hallott volna a Temuról, a kínai webshopról, amely pár hónapja robbant be a hazai e-kereskedelmi piacra és mostanra az egyik legnagyobb szereplővé vált. Az agresszív terjeszkedés és a szürreálisan alacsony árak komoly felzúdulást idéztek elő az online kiskereskedelmi szegmensben, akkorát, hogy már a Gazdasági Versenyhivatal is vizsgálódik a cégnél. De vajon hogy képes fennmaradni a Temu anyacége, mikor nagy valószínűséggel minden – egyelőre ingyenes – szállításon pénzt veszít, mekkora lehet a részesedése itthon, és mi lesz az áfával, amit a vásárlásaink után kell befizetniük a magyar államkasszába. Ezeknek jártunk utána a Portfolio Checklist különkiadásában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×