eur:
392.9
usd:
365.82
bux:
66604.86
2024. április 26. péntek Ervin

Simán nyert a Manchester United

A Manchester United hazai pályán 3-0-ra nyert a kiesés ellen küzdő Birmingham City ellen az angol labdarúgó Premier League 31. fordulójában.

A meccs gyakorlatilag negyed óra alatt eldőlt: Taylor öngólja és Giggs találata után kétség sem férhetett a hazaiak sikeréhez. A végeredményt Rooney állította be a hajrában.

A negyedik helyre pályázó Bolton remek összecsapáson 4-3-ra kikapott a Middlesbrough pályáján, míg a Charlton 3-1-re nyert a vendég Newcastle United ellen.

Spanyolországban a Valencia 1-0-ra veszített a Sevilla otthonában, így maradt a negyedik a tabellán.

További eredmények: Celta Vigo-Mallorca 2-0, Getafe-Real Sociedad 2-1, Santander-Zaragoza 0-0, Espanyol-Alavés 0-0.

Az olasz élvonal nagycsapatai szombaton léptek pályára. A követőbolyból a Chievo 2-2-es döntetlent harcolt ki az Ascoli pályáján, míg a Lazio hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Sampdoriát.

További eredmények: Cagliari-Reggina 0-2, Empoli-Livorno 2-1, Messina-Udinese 1-1, Palermo-Treviso 1-0, Siena-Lecce 1-2.

Hollandiában a Feyenoord meglepetésre 2-0-ra kikapott a vendég Den Haagtól.

Két eredmény a német Bundesligából: Kaiserslautern-Mönchengladbach 3-0, Bielefeld-Nürnberg 0-0.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ugrik az OTP részvénye

Ugrik az OTP részvénye

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×