eur:
370.99
usd:
344.59
bux:
47168.33
2023. június 2. péntek Anita, Kármen

Palik legyőzte Kist és Szalayt is

Palik László nyerte a tereprali országos bajnokság második futamát, a Duna-kupát.

Az RTL Motorsport Klub pilótája navigátora, Darázsi Gábor oldalán 18 másodperccel volt gyorsabb csapattársánál, Kis Sándornál.

Kis szombaton még éppen 18 másodpercnyi előnyt szerzett, de állandó társa, Czeglédi Péter - tőle szokatlan - navigációs hibája után Palik László szerezte meg a győzelmet.

A harmadik helyen is RTL-es versenyző, Ács László ért célba. Szalay Balázs - az időbüntetései miatt - csak a 10. helyen végzett, de a hazai Dakar-rekorder (nyolcból négy célbaérés) az ob-t bevallottan csak kikapcsolódásnak tekinti.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Fontos megállapodás született, remekelnek a tőzsdék

Fontos megállapodás született, remekelnek a tőzsdék

Gazdasági adatok tekintetében ma az inflációs és kamatemelési kilátások szempontjából kifejezetten fontos átfogó havi munkaerőpiaci statisztika érkezik majd Amerikából – tegnapi információ ehhez kapcsolódóan, hogy a várakozásokat alulmúlva nőtt a munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban, ez pedig azt mutatja, hogy a munkaerőpiac még mindig feszes. Kedvező hír a tengerentúlról, hogy az amerikai szenátus tegnap este elfogadta a Joe Biden elnök által támogatott kétpárti törvényt, ami felemeli az államadósság 31 ezer milliárdos felső határát, és ezzel elkerüli az ország a fizetésképtelenséget. Ami pedig a részvénypiaci folyamatokat illeti, az adósságplafon-dealt értékelve jó hangulatú kereskedést láthatunk Európában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×