eur:
371.06
usd:
344.50
bux:
47166.40
2023. június 2. péntek Anita, Kármen

Nyolcadik lett Talmácsi az idénynyitón

Nyolcadik lett Talmácsi Gábor a 125 köbcentisek között a gyorsasági motoros világbajnokság idénynyitó jerezi futamán. Tóth Imre a 26. helyen ért célba. Győzött a spanyol Bautista.

A hetedik helyről induló Talmácsi a rajt után egy rövid ideig az ötödik helyen haladt, majd visszacsúszott a nyolcadikra, a kialakuló első boly végére.

Néhány kör elteltével a spanyol Bautista és Simon, valamint a cseh Pesek ellépett a többiektől, majd a verseny felénél Bautista az élre állt, és a versenyt kézben tartva aratta pályafutása első futamgyőzelmét.

A hibázó Simon visszaesett, így Pesek is könnyedén lett második, a harmadik helyen pedig az élről rajtoló olasz Pasini ért célba.

A címvédő svájci Lüthi a 16. helyről esett ki, a tavalyi ezüstérmes finn Kallio pedig a negyedik lett.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Fontos megállapodás született, remekelnek a tőzsdék

Fontos megállapodás született, remekelnek a tőzsdék

Gazdasági adatok tekintetében ma az inflációs és kamatemelési kilátások szempontjából kifejezetten fontos átfogó havi munkaerőpiaci statisztika érkezik majd Amerikából – tegnapi információ ehhez kapcsolódóan, hogy a várakozásokat alulmúlva nőtt a munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban, ez pedig azt mutatja, hogy a munkaerőpiac még mindig feszes. Kedvező hír a tengerentúlról, hogy az amerikai szenátus tegnap este elfogadta a Joe Biden elnök által támogatott kétpárti törvényt, ami felemeli az államadósság 31 ezer milliárdos felső határát, és ezzel elkerüli az ország a fizetésképtelenséget. Ami pedig a részvénypiaci folyamatokat illeti, az adósságplafon-dealt értékelve jó hangulatú kereskedést láthatunk Európában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×