eur:
395.91
usd:
366.9
bux:
65670.44
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Hengerelt a Győr

A női kézilabda NB I alapszakaszának utolsó meccsén a címvédő Győr 43-27-re győzött a vendég Cornexi ellen.

A meccs elsődleges célja az erőfelmérés volt, hiszen a két csapat most pontosabb képet kaphatott a Magyar Kupa jövő heti négyes döntője előtt. (A gödöllői kétnapos eseményen akár az aranyéremért is találkozhat egymással a két együttes.)

Emellett csak a presztízs számíthatott a két csapatnak, hiszen az már korábban biztossá vált, hogy a Győr kezdheti az élről a felsőházi rájátszást, míg a székesfehérváriaknak - elsősorban őszi gyengélkedésük miatt - csak a középházi rájátszás jut ebben a szezonban.

A remek napot kifogó győriek már a szünetben hét góllal vezettek (22-15), majd a meccs végére újabb kilenc góllal toldották meg a különbséget.

A győri kézilabdaszeretők emellett annak is örülhettek, hogy a város férfi csapata 26-19-re nyert a Csömör otthonában.

Címlapról ajánljuk

Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát

A humanitárius hozzáférést és a migránsok menedékjogi helyzetét elemezte egy nemzetközi tanulmány, melynek készítői szakpolitikai intézkedéseket is javasolnak az érintett országok vezetőinek. A Migrációkutató Intézet vezető kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy a jelentés megerősíti, egyre több nyugati kormányzat ébred rá, milyen veszélyei lehetnek az illegális migrációnak, ugyanakkor Tárik Meszár szerint az elemzés több megállapítása is ellentmondásos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×