eur:
393.84
usd:
367.77
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Ronaldo most kimaradt a Real keretéből

A Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője nem nevezte Ronaldót az Atlético Madrid elleni bajnokira készülő keretbe. A hivatalos indoklás szerint taktikai okokból mellőzik a brazil klasszist.

Juan Ramon Lopez Caro, a Real Madrid vezetőedzője taktikai okokkal indokolta, hogy nem nevezte Ronaldót az Atlético Madrid elleni, szombati bajnokira készülő keretbe.

Ami tény, a klasszis szerdán Oroszországban lépett pályára a brazil válogatottal, és az ő góljával nyert 1-0-ra a világbajnoki címvédő.

A tréner szerint a sok utazás miatt a csatár még nem tudta kipihenni magát, ezért hagyja ki az Atletico elleni találkozót, de ez még nem indokolná feltétlenül egy kétszeres világbajnok mellőzését.

Ráadásul kemény meccs vár a Realra, hiszen az Atlético elleni derbik mindig parázs összecsapások. A piros-fehérek a legutóbbi hat bajnokijukat megnyerték.

Az Atlético most is győzelmi esélyekkel léphet pályára, hiszen a "galaktikusok" a legutóbbi két meccsükön kikaptak.

A brazil csatárt az utóbbi időben a királyi gárda szurkolói is egyre többet kritizálták gyenge formája miatt, annak ellenére, hogy rendre ő a gárda házi gólkirálya.

Ronaldo az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-vereség előtt úgy nyilatkozott, hogy a nyáron valószínűleg elhagyja a fővárosi együttest, mivel a szurkolók sohasem fogadták el őt igazán.

Spanyol médiaértesülések szerint a klasszis a Real Madrid új elnökének, Fernando Martinnak köszönheti a mellőzést.

A Florenti Perezt váltó klubvezető csütörtökön azt nyilatkozta, hogy a jövőben ne számítsanak sok jóra azok a sztárok, akik nem tesznek meg mindent a csapat sikeréért.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×