eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz
Rost Andrea Kossuth-díjas operaénekes énekel a Dankó Rádió 10. születésnapja alkalmából tartott koncerten, a Dankó 10 gálán a Magyar Zene Házában 2022. december 20-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Rost Andrea és egy balettlegenda is elhagyja az Operát

Az első karmester után újabb távozók a Magyar Állami Operaháznál.

Csütörtökön kiderült: Ókovács Szilveszter újraválasztása után azonnali hatállyal felmondta Kesselyák Gergely első karmesteri szerződését. Pénteken Rost Andrea bejelentette, hogy nem írja alá a következő szezonra ajánlott szerződését.

Mindketten pályáztak a főigazgatói posztra, amelyre a szakmai bizottság a hírek szerint Kesselyákot ajánlotta, de Csák János kulturális és innovációs miniszter úgy döntött, hogy Ókovács Szilveszter folytassa az Opera főigazgatójaként.

Rost Andrea, aki mindezzel együtt nem vonul vissza, döntéséről és jövőjéről csak egyben közölhető nyilatkozatot tett a Facebookon, ezért mellékeljük a bejegyzését.

Ókovács Szilveszter pénteken az InfoRádió Aréna című műsorának vendége lesz.

(A nyitóképen: Rost Andrea Kossuth-díjas operaénekes énekel a Dankó Rádió 10. születésnapja alkalmából tartott koncerten, a Dankó 10 gálán a Magyar Zene Házában 2022. december 20-án.)

Címlapról ajánljuk
Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Történelmi triplázás: a Valter Attilát a soraiban tudó Jumbo-Visma a Giro és a Tour után a Vueltát is behúzta idén, ráadásul egyéniben a dobogó mindhárom fokára a holland csapat kerekesei állhattak fel. Eisenkrammer Károlyt, a Tour de Hongrie főszervezőjét kérdeztük arról, hogy a magyarnak milyen kilátásai vannak így.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×