eur:
388.55
usd:
361.44
bux:
68884.74
2024. május 8. szerda Mihály
Nyitókép: YouTube/Warner Bros. Pictures

Nem tudták kiütni Godzillát és Kongot

Forgalmazásának második hetében 13,4 millió dollárral növelte bevételét az észak-amerikai mozikban a Godzilla vs. Kong, amelyre így már 69,5 millió dollár összértékben váltottak jegyet az ottani piacon.

A Warner Bros. és a Legendary Entertainment filmjének eredménye azért is látványos, mert a film elérhető az HBO Max előfizetői számára is külön díj nélkül.

Ezzel a szörnyfilm lett a pandémiás korszak legnagyobb bevételű filmje, megelőzve Christopher Nolan Tenet című akciófilmjét, sci-fijét, amely 58,4 millió dollárt hozott.

A hétvége második helyezettje a Universal stúdió Bob Odenkirk főszereplésével készült Senki című akcióthrillere 2,6 millió dolláros jegyeladással, első három heti bevétele elérte a 15,4 millió dollárt.

A harmadik helyezett, a Sony Pictures The Unholy című horrorfilmje 2,4 millió dollárral 6,7 millióra növelte összbevételét.

A negyedik legnagyobb, 2,1 millió dolláros bevételt a Raya and the Last Dragon című animációs akció-kalandfilm produkálta, 35,2 millióra növelve bevételét Észak-Amerikában.

Az első öt között végzett még 1,3 millió dolláros jegyárbevétellel a Voyager című kalandfilm, sci-fi thriller.

Címlapról ajánljuk
A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön
Kis-Benedek József az Arénában

"A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön"

Az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár arról is beszélt, hogy meglátása szerint a közel-keleti konfliktus esetében nagyobb az eszkaláció veszélye, mint Ukrajnából. Szerinte szinte lehetetlen kiszűrni azt, hogy Rafah városában ki a Hamász harcosa és ki nem az, emiatt is lassú az ottani helyzet megoldása és rosszat sejtet az izraeli sietség.

Érkezik a kínai elnök, óriási lezárások jönnek – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×