eur:
394.2
usd:
365.02
bux:
65570.08
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Balázs Fecó Kossuth-díjas énekes-zenész, aki az Emberi Méltóságért kitüntetést vehette át kiemelkedő művészi teljesítménye és közéleti szerepvállalása elismeréseként az Emberi Méltóság Tanácsa elnökétől Budapesten 2020. június 19-én.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Volt egy kérése Balázs Fecó feleségének, amely azonban már nem teljesült

A súlyos állapotban kórházba került énekeshez be akartak juttatni egy telefont, hogy kollégái tarthassák benne a lelket.

Miután Balázs Fecó Kossuth- és Liszt-díjjal kitüntetett zenész kórházba került, felesége, Imola felhívta Pataky Attilát, hogy ha sikerül bejuttatni egy telefont az intézménybe, tartsák a lelket férjében - erről számolt be Pataky Attila a Blikknek.

A kérést azonban nem sikerült teljesíteni, mert a művész kómába került, ahonnan már nem volt visszaút.

Pataky Attila és Balázs Fecó egyidősek voltak, együtt kezdték a zenei pályát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Korrigál a forint

Korrigál a forint

Csütörtökön kezdetben az euróval és a dollárral szemben is gyengült a forint, utóbbival szemben nagyobb mértékben, később azonban valamelyest korrigált a magyar fizetőeszköz. Ma megjelent a Magyar Nemzeti Bank Inflációs jelentése, amelyben többek között azt írták, hogy a forint gyengélkedése és a szolgáltató cégek visszatekintő árindexálása is hozzájárul ahhoz, hogy a 3%-os inflációs  célt csak 2025-ben éri el a jegybank.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×