eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Harry herceg, a brit trónörökös másodszülött fia és jegyese, Meghan Markle amerikai színésznő a londoni Kensington-palota kertjében 2017. november 27-én. Károly walesi herceg londoni hivatala, a Clarence House ezen a napon bejelentette, hogy a 33 éves Harry herceg és a 36 esztendős Meghan Markle novemberben eljegyezte egymást. A közlemény szerint az esküvőt 2018 tavaszán tartják.
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Harry herceg és Meghan Markle utolsó posztjában búcsúztak

Keddtől hivatalosan is hatályba lépett a pár függetlenedése a brit királyi családtól.

A sussexi hercegi pár, amely az elmúlt napon végleg elveszítette titulusát, utolsó Instagram-posztjában a búcsú mellett köszönetet mondott követőienk az elmúlt évek során kapott rengeteg szeretetért és támogatásért.

Mint fogalmaztak: „Ahogy mindannyian érezzük, a világ most egy igazán törékeny hely. Mindazonáltal hiszünk benne, hogy mindannyiunknak van lehetősége kitűnni és változtatni. Mialatt mindannyian keressük a szerepünket ebben a globális változásban, az új fejezetünkben arra összpontosítunk, hogy ehhez miképpen tudunk mi is hozzájárulni. Ha itt nem is láttok minket, a munka tovább folytatódik. Köszönjük ennek a közösségnek a sok támogatást és inspirációt. Bízunk benne, hogy hamarosan újra kapcsolatban léphetünk veletek” – utalt arra a pár, hogy talán egy új felhasználói fiókkal, tovább roboghat eddigi közösségépítésük.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

As we can all feel, the world at this moment seems extraordinarily fragile. Yet we are confident that every human being has the potential and opportunity to make a difference—as seen now across the globe, in our families, our communities and those on the front line—together we can lift each other up to realise the fullness of that promise. What’s most important right now is the health and wellbeing of everyone across the globe and finding solutions for the many issues that have presented themselves as a result of this pandemic. As we all find the part we are to play in this global shift and changing of habits, we are focusing this new chapter to understand how we can best contribute. While you may not see us here, the work continues. Thank you to this community - for the support, the inspiration and the shared commitment to the good in the world. We look forward to reconnecting with you soon. You’ve been great! Until then, please take good care of yourselves, and of one another. Harry and Meghan

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

A Sussex Royal Istagram-oldalon letiltásra kerültek a kommentek, és egyelőre nem tudni, hogy törlésre kerül-e a fiók, vagy megmarad ebben a formában az utókornak, írta a Hirado.hu.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×