eur:
392.41
usd:
365.88
bux:
66651.92
2024. április 25. csütörtök Márk
Harry sussexi herceg, a brit trónörökös másodszülött fia és a felesége, Meghan sussexi hercegnő érkezik a Brit Nemzetközösség Társaságának évenkénti ökumenikus istentiszteletére a londoni Westminster-apátságba 2020. március 9-én. A különböző felekezetek híveinek közös imádságát március második hétfőjén tartják a királykoronázó anglikán székesegyházban. A II. Erzsébet brit uralkodó részvételével rendezett esemény az Egyesült Királyság legjelentősebb keresztény találkozója.
Nyitókép: MTI/AP/Kirsty Wigglesworth

Kiújult egy régi botrány Harryék és Meghan Markle apja között

Mint emlékezetes, Meghan Markle apja paparazzikkal üzletelt lánya esküvője előtt, most pedig kiderült, milyen SMS-váltás volt Thomas Markle és Harryék között.

Kisebb fajta botrány robbant ki még Harry herceg és Meghan Markle 2018-as esküvőjét megelőzően, miután Markle apja paparazzikkal üzletelt, hogy lefotózhassák őt pénzért. Thomas Markle ezt azzal magyarázta egykor, hogy anyagilag akart segíteni a lányának, aki beházasodni készült a brit királyi családba. Az ügy nagyot robbant, Thomas Markle az esküvőn sem lehetett ott – idézte föl a 24.hu.

Mint kiderült, a brit királyi családtól különváló, jelenleg Los Angelesben élő Harry herceg és Meghan Markle pereskedésben áll egy bulvárlappal, miután megjelentettek egy levelet, amit még Meghan Markle címzett apjának az említett kínos üggyel kapcsolatban. A jogi dokumentumokba csatolták azokat az SMS-eket is, amelyek Thomas Markle és Harryék között zajlottak. Ezekből született most cikk.

A hírportál a napvilágot látott üzenetek felsorolását követően megjegyzi, nincs mit csodálkozni azon, hogy az eset óta Harryék nem állnak szóba Meghan apjával, aki továbbra is meglehetősen kínos dolgokat nyilatkozik a brit királyi családról.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×