eur:
393.66
usd:
368.37
bux:
66256.91
2024. április 24. szerda György
A reneszánsz mesterhez köthető budapesti lovas szobor a Leonardo da Vinci és a budapesti Lovas című kamarakiállítás megnyitóján a felújított Szépművészeti Múzeumban 2018. október 30-án.
Nyitókép: MTI / Mónus Márton

Nézelődjön a felújított Szépművészeti Múzeumban - galéria

Megnyílt a felújított Szépművészeti Múzeum, amelynek Román Csarnoka és további felújított részei, valamint új Leonardo-kamarakiállítása is várja a látogatókat.

Az ókortól a barokkig tekintik át az egyetemes és magyar képzőművészet történetét az átfogó rekonstrukciót követően szerdán délben megnyílt Szépművészeti Múzeum állandó kiállításának megújult egységei.

Az épület három és fél évig volt zárva, ezalatt mintegy 15 ezer négyzetméternyi alapterületen újult meg, ismét látható például hetven év után a Román Csarnok. Az első időszaki tárlat pedig Leonardo da Vinci és a budapesti lovas címmel várja a látogatókat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Horgonyoztatják a forintot

Horgonyoztatják a forintot

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat, délelőtt is enyhe gyengülés látszott csak az árfolyamokban, ami délután is megmaradt. Nagyon szűk sávban oldalazik a magyar deviza. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×